Kuća za odmor LinaHvar - Otoci

cijena od € 110 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Primamo rezervacije za 2025. godinu - Za ovu sezonu smo popunili kapacitete. Apartman u ponudi je gostinjska kuća za odmor koja je prvi red do mora. Sastoji se od dvije dvokrevetne sobe, čajne kuhinje, kupaonice i prostrane terase s pogledom na zelenilo i more. Kupanje je moguće na stijenama ispod kuće. Do prve plažice (s predivnim pogledom na zalazak sunca) je šetnja uz obalu od manje od 5 minuta. Centar grada je udaljen oko 15 do 20 minuta lagane šetnje uz obalu a na pola puta ćete naići na više kafića, restorana i dućana. U mirnijem smo dijelu grada Hvara gdje se čuju valovi a opet blizu svega. Kuća je opremljena klima uređajem i wifi vezom. Kalendar rezervacija i cijenik na ovoj stranici redovno ažuriramo pa vas pozivam da provjerite željeni termin. Iznajmljujemo samo ovaj jedan apartman s terasom koji je na slikama i na žalost vam ne možemo ponuditi drugi u terminima koji su zauzeti u kalendaru. Veselimo se vašem dolasku :)

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju apartmana potrebno je uplatiti akontaciju 20% od ukupne cijene smještaja. Preostali iznos se plaća po dolasku gosta. Vrijeme dolaska: poslije 15:00 sati. Vrijeme odlaska: do 10:00 sati. Kuća je opremljena klima uređajem i wifi vezom. U slučaju boravka djeteta do 3 godine imate na raspolaganju pomoćni krevetić. U kući nije dozvoljeno pušenje ni kućni ljubimci. Molimo za razumijevanje da bismo svim gostima mogli osigurati isti nivo usluge. Nemamo osigurano parkirno mjesto ali postoji više javnih površina na kojima je moguće parkirati na svoju ruku.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 700 m
  • Ljekarna: 700 m
  • Banka: 700 m
  • Pošta: 700 m
  • Benzinska crpka: 300 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Lina
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
London , Velika Britanija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2024
Dragulj u Hvaru

Upravo nevjerojatno. Vraćam se po drugi put i vratit ću se opet i preporučit ću Prekrasan stan u Hvaru. Prvo bih želio zahvaliti domaćinu na gostoljubivosti i pomoći. Hvala vam na svemu, sigurno ću se vratiti! Apartman je bio sve što smo mogli poželjeti: Apartman s pogledom na more odmah ispred nas Plaža je bila ispred nas, nevjerojatna za jutarnje kupanje ili za dan, morska voda je tako bistra. Terasa s pogledom na more Gledanje zalaska sunca sa naše terase Komforne sobe Čist stan Pješačka udaljenost od nevjerojatnog restorana/kafića koji se zove Bepo Pješačka udaljenost od supermarketa 10 min hoda do grada Dragulj u Hvaru

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Wien, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Rujan 2024
Prezadovoljni

Predivno mjesto i lokacija. Divni vlasnici, čisto i uredno. Predivan pogled na more. Tople preporuke.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Dragi Indira i Amel,

Hvala vam na lijepim riječima :)

Nova Gorica , Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2024
Kuća za odmor Lina

Odlična lokacija s pogledom na more. Čist stan sa terasom. Prekrasna plaža u blizini i vrlo ljubazni vlasnici. Navečer možete prošetati starim dijelom grada sa starim zgradama, restoranima, klubovima za sve generacije.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Draga Martina

Hvala vam na lijepim riječima. Bilo nam je zadovoljstvo primiti Vas i Vašu ljupku obitelj kao naše goste. :)

Minja Salmic
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Kuća za odmor Lina je pregledan 2414 puta od 14.07.2024.