Apartman MarijaIlok - Slavonija i Baranja

cijena od € 30 na noć
Opis objekta

Apartman Marija Ilok „oživljen“ u sklopu Vinarije Marija Ilok u duhu iločke tradicije. U skladu s tim, smještajni kapacitet je Apartman s tri zvjezdice, koji obuhvaća zaseban ulaz u apartman, kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu, zaseban toalet, terasu, 3 spavaće sobe, 6 glavnih ležajeva, 4 pomoćna ležaja, a uređen je tako da unutrašnjost svake od sveukupno 3 sobe prati iločku priču na jednostavan način u sklopu podruma i vinarije Marija Ilok. Svaka soba je uređena slikama na kojima su prikazi rijeke Dunav, Iločke crkve i iločkog krajolika. U skladu sa standardima današnjeg turizma, Apartman Marija Ilok primjeren je suvremenim potrebama i komforu za obiteljski odmor. Apartman Marija je samostojeća građevina (kuća) s površinom od 120 m2, osiguranim parkingom i prostranim dvorištem te terasom. Prostor je ispunjen ugodnošću i udobnosti. Rezervirajte boravak u apartmanu i uživajte u Iločkom krajoliku, šetnjama uz rijeku Dunav, iločkim delicijama i čaši dobrog vina Podruma Marija Ilok

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija se obavlja javljanjem vlasnici putem maila: monika.zivkovic1@gmail.com ili na broj 098/718-004. Plaćenje je gotovinsko ili transakcijski. Vrijeme dolaska i odlaska prema dogovoru.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 600 m
  • Banka: 700 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 1.8 km
  • Sportske aktivnosti: 1.4 km
Dodatni sadržaji
Uz boravak u apartmanu Marija nudimo besplatan obilazak vinarije „Podrum Marija“ Ilok te degustaciju uz stručno vodstvo vlasnika obiteljskog podruma kao i obilazak proizvodnog pogona i prezentacija tehnologije proizvodnje vina (donji podrum) uz podrumara vinarije. Mogućnosti u Gradu Iloku su: obilazak stare Iločke tvrđave i zidina, šetnja prekrasnim vinogradima, istraživanje bogate kulturne baštine posjetom muzeju i galeriji Ilok, najam teniskih terena, šetnja uz rijeku Dunav, uživanje u tradicionalnoj hrani posjetom lokalnih restorana, mogućnost vožnje turističkim vlakićem, posjet različitih festivala poput Delicium Mundi, Iločka berba grožđa, Festival Traminca, Vinkovo u Iloku te ostale kulturne manifestacije, koncerti i tradicionalna događanja.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Marija
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Monika Živković
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Vlasnica sam apartmana Marija Ilok. Vrlo sam komunikativna osoba kojoj su obitelj i prijatelji na prvom mjestu. Volim uživati u lijepim i zanimljivim stvarima koje sam prenijela i na uređenje apartmana Marija, koji je dobio ime po mojoj kćeri. Osjećaj sigurnosti i udobnosti mi je važan što ćete i doživjeti boravkom kod nas u Iloku. Dobro došli!

Oglas Apartman Marija je pregledan 921 puta od 24.06.2024.