Apartmani Monte CarloBagKarlobag - Kvarner i gorje

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Monte CarloBag su smjesteni u mirnom dijelu Karlobaga. Malo mjesto koje se smjestilo podno najljepše i najduže hrvatske planine Velebita, a predstavlja čudesan spoj Mediterana i kontinenta. Prelijepom jadranskom magistralom u smjeru sjevera na udaljenosti od 60km nalazi se povijesno važan grad Senj. Na 60km južno nalazi se gradić Starigrad sa Winnetou muzejem i ulazom u nacionalni park Paklenica. Možete napraviti jednodnevne izlete na: Plitvička jezera, otok Rab i Pag, plaža Zrče, slapovi Krke, špilje Paklenice, planinarenje Velebitom, memorijalni centara "Nikola Tesla" i još mnogo toga. Karlobag je idealno mjesto ako se želite u potpunosti opustiti uz more i sunce te se maknuti iz gradske vreve. Oba apartmana su klimatizirana i sastoje se od jedne spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonice s tušem, blagovaonicom/dnevnim boravkom/kuhinjom i velikom privatnom terasom.Udaljeni su svega 200 metara od mora i plaze, a do samog centra grada ima 5min hoda.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije placa se akontacija u iznosu 20% ukupnog iznosa na IBAN racun. Vrijeme dolaska, poslije 14h. Vrijeme odlaska do 10h Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Uvijeti otkazivanja rezervacije : • za otkazivanje rezervacije 15 i više dana ranije - 100% minus bankovna provizija Za otkazivanje rezervacije unutar0-14 dana nema povrata akontacije
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 50 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 80 m
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Sportske aktivnosti: 80 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Monte CarloBag
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
SLATINA, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2024
Nezaboravan odmor u Karlobagu

Prvi put smo boravili u Karlobagu i imali smo sreće što smo odabrali apartman Monte Carlobag bračnog para Petranović. Apartman je nov, prostran, čist, moderno i funkcionalno opremljen sa svime što vam je potrebno na odmoru. Udaljen je tek par minuta hoda do gradske plaže i 15-ak minuta laganog hoda do plaže Tatinja. Domaćini su nas dočekali s lijepo rashlađenim apartmanom i nekoliko dobrodošlih sitnica u frižideru. Uvijek su na raspolaganju za savjete i rado poslušaju prijedloge jer se žele prilagoditi gostima kako bi im boravak kod njih bio što ugodniji. Toplo preporučam svima koji žele miran odmor, bez velikih gužvi.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Dalibor Petranović
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Monte CarloBag je pregledan 1667 puta od 07.07.2024.