Mobilna kućica Sparkle TTKlenovica - Kvarner i gorje

cijena od € 175 na noć
Opis objekta

Iznajmljuje se luksuzno opremljena mobilna kućica s prekrasnim pogledom na more, savršena za vaš idealan odmor. Naša kućica pruža savršenu kombinaciju komfora i prirodne ljepote, omogućujući vam da se potpuno opustite i uživate. Svakodnevno uživajte u veličanstvenom pogledu na more s prostrane terase, opremljene udobnim namještajem, idealnom za sjedenje i opuštanje, kao i za druženje s obitelji i prijateljima. Mobilna kućica ima sve što vam je potrebno za ugodan boravak, uključujući modernu kuhinju, elegantnu kupaonicu i brzi WIFI za neometanu povezanost. Nalazi se samo nekoliko koraka od kristalno čistog mora i prekrasne plaže, što vam omogućuje lakoću pristupa morskim aktivnostima. Osiguran parking osigurava vam potpunu bezbrižnost tijekom cijelog boravka. Uz to, na raspolaganju vam je i roštilj za pripremu ukusnih obroka na otvorenom. Ova mobilna kućica pruža savršeno mjesto za vaš sljedeći odmor. Ne propustite priliku i rezervirajte svoj boravak već danas!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 600 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 10 km
  • Ljekarna: 10 km
  • Banka: 10 km
  • Pošta: 10 km
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Zračna luka: 40 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Uz već impresivne karakteristike smještaja, uključeni su dodatni sadržaji koji dodatno obogaćuju iskustvo gostiju. Za najmlađe tu su pribor za igru na otvorenom, osmišljen kako bi im pružio nezaboravne trenutke zabave i aktivnosti pod otvorenim nebom. Za odrasle, dodatni mali aparati poput sušila za kosu, tostera, kuhala za vodu, Dolce Gusto aparata za kavu, mikrovalne pećnice i perilice za suđe u kuhinji, pružaju dodatnu praktičnost i udobnost tijekom boravka. Osim toga, tu su i zabavne društvene igre koje potiču zajedništvo i zabavu među gostima. Dodatno, osigurane su vrhunske plahte i ručnici, pružajući gostima osjećaj luksuza i udobnosti dok borave u ovom smještaju. Svi ovi dodatni sadržaji nastoje ispuniti potrebe i želje gostiju te doprinose nezaboravnom i ugodnom iskustvu boravka u mobilnoj kućici.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Mobilna kućica Sparkle TT
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Iskra Radičević
Govori:
Hrvatski, Engleski, Francuski,
Više o domaćinu

Iskra je vaša domaćica, stručna i ljubazna osoba koja govori hrvatski, engleski i francuski jezik. S dugogodišnjim iskustvom, Iskra osigurava ugodan boravak svojim gostima, pružajući korisne informacije o lokalnim atrakcijama i pomažući s organizacijom aktivnosti. Uvijek dostupna za sva vaša pitanja, Iskra će vas dočekati s toplinom i profesionalno

Oglas Mobilna kućica Sparkle TT je pregledan 2502 puta od 21.05.2024.