Kuća za odmor LoveKornat - Otoci

cijena od € 220 na noć
Opis objekta

Vrulje, uvala u NP Kornati, udaljena je oko 10 nautičkih milja od Murtera. Ova udaljenost omogućuje brz pristup iz Murtera. Kuća je pažljivo dizajnirana kako bi zadovoljila sve potrebe gostiju. Sastoji se od prostrane kuhinje opremljene modernim aparatima, u kojoj možete pripremati ukusne obroke. Pored kuhinje nalazi se udobna blagovaonica idealna za zajedničke obroke s obitelji i prijateljima. Dnevni boravak je uređen s udobnim namještajem, pružajući prostor za opuštanje i druženje. U prizemlju se također nalazi prostrana kupaonica koja je opremljena svim potrebnim sadržajima. Na istom katu smještena je i jedna soba s bračnim krevetom. Potkrovlje kuće pruža dodatni prostor za smještaj, s posebnom spavaonicom namijenjenom za 6 osoba. Ovaj rustikalni prostor u visokom potkrovlju pružit će vam intimnost i udobnost. Gostima je na raspolaganju posebna prostorija za druženja, gdje se mogu opustiti ili pripremati ukusne obroke na otvorenom. Kuća ima kapacitet smještaja do 8 osoba.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Cijena smještaja iznosi 220,00 eura/noć. Moguće je rezervirati minimalno 4 noćenja. Rezervacija smještaja iznosi 30% od ukupne cijene, preostali iznos računa se plaća prilikom ulaska u objekt. Vrijeme dolaska je u 14h a vrijeme odlaska u 10h. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije je moguć 14 dana prije dana dolaska u objekt.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Trgovina: 20 m
Vrsta plaže
Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Kuća za najam u Vruljama, smještena u Nacionalnom parku Kornati, nudi vam jedinstven doživljaj boravka usred netaknute prirode. Vrulje, smješteno u srcu Nacionalnog parka Kornati, pruža vam jedinstvenu priliku da istražite otočki arhipelag s predivnim krajolicima, kristalno čistim morem i bogatom podvodnom florom i faunom. Ova lokacija je idealna za ljubitelje prirode, nautičare i sve one koji traže miran odmor daleko od gradske vreve. Uživajte u čarima ovog malenog raja, gdje se tišina prirode spaja s jedinstvenim ljepotama Jadranskog mora, pružajući vam nezaboravan doživljaj odmora u Vruljama, Nacionalnom parku Kornati.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Love
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Mateja Bašić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Kuća za odmor Love je pregledan 2882 puta od 07.03.2024.