Apartman ViLiMakarska - Split i okolica

cijena od € 100 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Novo uredjen apartman,u samo centru grada Makarske. Zgrada gradjena po najvisim standardima,luksuzno opremljena kao I sam stan! Vlastit parking na raspolaganju,Vanjski parking br 6. za auta na lpg pogon te dva parkirna mjesta na etazi -2; No.1 I 2. Stan je smjesten na 3.katu. Orjentiran je jug-zapad. Sastoji se od kuhinje s trpezarijom I dnevnim boravkom u open space modelu. Kuhinja je kompletno opremljena kako bi u njoj mogli I za vrijeme svog godisnjeg odmora uzivat u spremanju najdrazih jela. Prostrana kupaonica s walk in tusem,te perilica rublja. Dvije spavace sobe! U glavnoj spavaonici je krevet 160/200 dok su u drugoj dva kreveta 90/200. Apartman je kompletno opremljen s posteljinom,rucnicima,kuhinjskim krpama i papirnatim ubrusima. Tekuci sapun i deterdjent za pranje rublja,wc papir te deterdjent za sude i tablete za perilicu posudja. Prekrasan pogled a natkrivene terase pruza se na grad Makarsku te otoke Brać I Hvar

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kako bi izvrsili rezervaciju potrebno je platiti 30% ukupnog iznosa na nas bankovni racun,ostatak placate po dolasku. Vrijeme dolaska je do 14h a odlaska do 10h. Ukoliko koji dan prije budemo imali inf da ce gosti prije vas ranije napustit apartman obavjestit cemo vas na vrijeme kako bi znali planirat svoj dolazak!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ukoliko nam mjesec dana prije otkazete rezervaciju polog vam u cijelosti vracamo!
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 200 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 400 m
  • Pošta: 400 m
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Marina: 400 m
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Disco klub: 1 km
  • Casino: 500 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Po dolasku docekat ce vas rashadjeno bezalkoholno pice….a u nasem baru ukoliko budete zainteresirani za probat….. razlicite vrste domacih rakija s naseg podrucja od domacih opgeovaca.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman ViLi
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Konjic, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2024
Recenzija

Sve pohvale za smještaj i za nasmijanu Viki koja nas je dočekala u gradu i odvela do apartmana. Apartman je prečist, preudoban i na dobroj lokaciji. Nadamo se ponovnom dolasku, lijep pozdrav iz Konjica

Preporučujem za :
Odgovor domaćina
Dragi momci!!!

Drago mi je da ste zadovoljni i sta ste uzivali u nasem apartmanu i prekrasnom gradu! Ovako dobre goste svaki bi domacin pozelio! Sritno I Nadan se da se vidimo dogodine!

Konjic, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2024
Apartman

Smještaj je odličan, gazdarica još bolja. Jako ljubazna gospođa. Sve sto vam treba za odmor ima u ovom apartmanu. Čistoća 10/10. Vratit ćemo se opet.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira,
Odgovor domaćina
Gosce za pozelit!

Drage cure….apartman ste ostavile besprijekorno!!!! Svaka vam cast!!!! Nadan se da ste u nasem lipom gradu proveli odlican odmor i da cete se prvom prilikom vratit opet…jer Makarska je grad koji udje pod kožu… I nama koji tu zivimo nikad ga dosta a uvik premalo!!!!

Viki Puharic Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

U mirnoj vali Caklje u sklopu opcine Podgora smjestilo se nase malo carstvo,mir,dom daleko od doma….cvrkut ptica i sum mora koji hrani dusu i tijelo…. Nakon svih radnih obavezna i nama je najdraze pobjec od vreve svakodnevnice i odmori se daleko od lijetne guzve!

Oglas Apartman ViLi je pregledan 2099 puta od 11.05.2024.