Apartmani KlaudiaLošinj Mali Lošinj - Otoci

cijena od € 58 na noć
Opis objekta

Dobrodošli u naše predivno opremljene apartmane smještene u mirnom predjelu Malog Lošinja, u najljepšem dijelu grada prema ocjenama gostiju zbog svoje prirodne ljepote, čistoće mora i blizine svih potrebnih sadržaja. Naši apartmani nude potpuni komfor i savršen su izbor za obitelji i parove jer pružaju usklađenu ravnotežu između privatnosti i blizine svih ključnih sadržaja. Na raspolaganju su Vam 3 apartmana. Velike terase s pogledom na more savršene su za uživanje i opuštanje. Naša lokacija je jednostavno neusporediva! Naša kuća je 1. red do mora u blizini uvala Bojčić i Sv. Martin, poznatih po svojim plažama s kristalno čistim morem. Ove uvale pružaju savršen bijeg od svakodnevnog stresa, omogućujući vam da se opustite uz šum valova i miris borova. Uživajte u miru i tišini koje ovo područje pruža, Dođite i doživite čaroliju Malog Lošinja u našim apartmanima. Vaš savršen odmor započinje ovdje, a Mi ćemo Vam kao vaši domaćini, osigurati vrhunsku uslugu i besprijekornu udobnost.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija je važeća i potvrđena nakon zaprimljene akontacije na račun koja iznosi 30% od ukupnog iznosa predviđenog boravka. Ostatak iznosa za rezervirani smještaj plaća se na prilikom dolaska na račun iznajmljivača ili u gotovini (ovisno o želji gosta). Check-in: od 14:00 sati Check-out; do 10:00 sati Boravišna pristojba je uključena u cijenu apartmana. U slučaju kraćeg boravka od rezerviranog, obračunava se ukupna cijena smještaja za cijelo rezervirano razdoblje.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Za otkaz rezervacije apartmana do 45 dana prije početka korištenja usluge smještaja u apartmanu uplaćena akontacija se vraća. Za otkaz rezervacije kraći od 44 dana prije početka korištenja usluge smještaja u apartmanu uplaćena akontacija se ne vraća.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Autobusni kolodvor: 1.5 km
  • Marina: 2 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Na raspolaganju su Vam 3 opremljena apartmana. Apartman 1 za četiri osobe nalazi se u prizemlju, apartman 2 za 4 osobe smješten je na drugom katu kao i apartman 3 za 2 osobe. U cijenu apartmana uključene su dodatne pogodnosti: dijete do 3 godine gratis, osiguran parking ispred kuće, roštilj u dvorištu, korištenja perilice rublja na upit u zajedničkom vešeraju u prizemlju te mogućnost čuvanja prtljage nakon izlaska iz apartmana na dan odlaska ako gost ima kasniji odlazak sa otoka. Dodatne nadoplate; završno čišćenje jednokratno 35 EUR, kućni ljubimci, samo na upit, 20 EUR dnevno, za boravak kraći od 4 dana + 30%. Dodatne želje, zahtjeve, potrebe rado ćemo ih profesionalno i brzo realizirati u vaše ime.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Klaudia
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Klaudia Jurković
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Dobrodošli u apartmane Klaudia, Mali Lošinj. Srdačno Vas pozdravljamo i radujemo se što ste izabrali naše apartmane za vaš boravak na prekrasnom otoku Lošinju i najljepšem gradu Mali Lošinj. Naš cilj je da Vaš odmor bude nezaboravan i da se ugodno osjećate u našoj kući. Uvijek smo Vam na raspolaganju za sve vaše potrebe i želje. Vaš domaćin

Oglas Apartmani Klaudia je pregledan 2021 puta od 12.07.2024.