Kuća za odmor Green OasisMarčana - Istra

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Zamislite kako vas bude zrake sunca i pjevanje ptica. Ispijate prvu kavu ili čaj na terasi u prekrasnoj zelenoj oazi sa pogledom na maslinik, a sve to u privatnosti 1800 m2 ograđene parcele. Ova mala kućica ima 2 spavaće sobe, kuhinju sa blagovaonom, kupatilo i wc. Opremljena je svime kako bi vaš odmor bio što ugodniji. Nalazi se u malom mirnom zaseoku 10 min udaljenom od prekrasnog antičkog grada Pule, 5 min od aerodroma i 15 min od lokalnih plaža. Poslijepodne nakon izleta možete uživati u pripremi plinskog roštilja dok vaši najdraži uživaju u osvježenju malog bazena ili u partiji bagmintona. Za aktivne goste u samoj blizini ima nekoliko biciklističkih staza kroz prirodu i uz more ili pak nekoliko pješačkih staza, od kojih se izdvaja kao najduža South Istria Camino. Vaš kućni ljubimac je dobrodošao kao i Vi. Radujemo se vašem dolasku u naš Green Oasis.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija 20 % na račun, ostatak gotovinom prilikom prijave u objektu. Na dolasku se plaća dodatnih 100 eura kaucije, koju vraćamo na kraju odmora ukoliko je sve u kući ostalo u redu. Prijava nakon 14 sati, odjava do 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Besplatno otkazivanje do 7 dana prije dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 km
  • Plaža: 10 km
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restoran: 1.5 km
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 12 km
  • Željeznički kolodvor: 12 km
  • Zračna luka: 8 km
  • Nacionalni park: 18 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Green Oasis
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Żory, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2024
Vrlo uspješan odmor

Bili smo četveročlana obitelj i bilo nam je jako lijepo u Green Oasis. Kuhinja je bila dobro opremljena, ništa nam nije nedostajalo. Kuća je mala, ali ima sve što vam treba. Trijem je bio savršeno mjesto za dijeljenje obroka. Maslinik u vrtu bio je odlično mjesto za opuštanje, a bazen je bio savršen za zajedničku zabavu. Volimo posjećivati plaže i obilaziti obližnja mjesta, tako da nam nije bio problem doći tamo. Emiljano je vrlo brižan domaćin koji se pobrinuo za našu udobnost na licu mjesta. Kontakt s njim je bio brz, bio je točan. Vraćamo se i s bocom maslinova ulja iz šumice.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Zahvala

Hvala lijepa na komentaru! Jako nam je drago da ste bili zadovoljni našom kućicom i uslugom.Uvijek ste dobrodošli gosti!

Südharz, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2024
Odmor - kolovoz 2024

Ljetovanje u Istri 2 odrasle osobe plus 1 dijete. Domaćin nas je jako lijepo dočekao. Kuća i imanje su kao na slikama. Sve što vam treba nalazi se na licu mjesta, kuća također ima klimu. Mjesto je vrlo idilično, mirno i savršeno za opuštajući odmor. Terasa je bila savršeno mjesto za početak dana i uživanje u zalasku sunca u večernjim satima. Naš četveronožni prijatelj jako se dobro snašao na ograđenom imanju. Bazen (kojeg iznajmljivač uvijek održava čistim) poziva vas da se rashladite na suncu. Zbog položaja nekretnine do Pule se stiže za svega nekoliko minuta (šoping, šetnja gradom i plažom), ali i do drugih plaža na istočnoj, zapadnoj ili južnoj obali također se može brzo doći automobilom. Imali smo prekrasan odmor okruženi maslinicima i mogu samo preporučiti smještaj i rado bih se vratio. Ovom prilikom još jednom pozdrav i hvala.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Odgovor domaćina
Zahvala

Puno vam hvala za vašu recenziju.Uvijek ste dobrodošli gost.

Emilijano Marić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Ambiciozan, poslovan i sportski tip!

Oglas Kuća za odmor Green Oasis je pregledan 4356 puta od 16.06.2024.