Apartman ZlataPakoštane - Zadar i okolica

cijena od € 120 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman se nalazi u mirnom dijelu mjesta, u prizemlju novoizgrađene obiteljske kuće. Sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonicom, wcom, kuhinjom i prostranim dnevnim boravkom. Sve prostorije su klimatizirane. (Svaka spavaća soba ima svoj klima uređaj) U apartmanu je dostupan besplatni wifi, perilica rublja i perilica posuđa. Ispred apartmana je terasa. Osigurano parking mjesto u dvorištu. Apartman je udaljen 10 minuta hoda do plaže, osiguran besplatni parking u centru mjesta, za jedan automobil. (Plaža Janice) Osiguran besplatni parking plaža Pilatuša.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravak je minimalno 4 noćenja. Ulazak u apartman je iza 15 sati, a izlazak do 10 sati. Na dan odlaska obavezni ste s domaćinom pregledati apartman i nadoknaditi eventualnu štetu. Nije dozvoljeno razmještanje postojećeg namještaja. Kućnim ljubimcima nije moguć boravak u objektu niti izvan njega. Akontacija za apartman iznosi 100 eur. Plaćanje se vrši prilikom dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja akontacija se ne vraća.
Udaljenost od objekta
  • More: 1 km
  • Plaža: 1 km
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 700 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Pošta: 800 m
  • Benzinska crpka: 500 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Zlata
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Bzenec, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2024
Apartman u Pakoštanima...

Domaćini su bili ljubazni, susretljivi, au isto vrijeme su poštovali privatnost. Čistoća apartmana po dolasku bila je nešto što se podrazumijevalo. Opremljenost apartmana je prvoklasna, uključujući i lijepu pozornost u vidu sedam boca vina. Kuhinja je bila potpuno opremljena uključujući kavu, čaj, začine, ulje itd. Repelent protiv komaraca u sobama. Sve je bilo točno onako kako smo očekivali. Nismo puno uživali na terasi zbog visokih temperatura vani. Za ugodnu temperaturu pobrinuli su se klima uređaji u svim prostorijama. Na raspolaganju su dva WC-a, što je posebno praktično u jutarnjim satima. Šteta samo udaljenosti od mora. Postoji, međutim, parkirna karta za parking na plaži Pilatuša, gdje smo putovali. Svidio nam se apartman i odnos domaćina, te možemo preporučiti boravak ovdje.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Zlata Maksan
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

...

Oglas Apartman Zlata je pregledan 2448 puta od 12.06.2024.