Apartmani Tri FeralaPakoštane - Zadar i okolica

cijena od € 60 na noć
Opis objekta

Apartmani Tri Ferala, nalaze se u centru Pakoštana i pružaju izvrsnu priliku za uživanje u Pakoštanima, s terasama koje gledaju iznad poznatog restorana Tri Ferala. Janice plaža je udaljena samo 300 metara, dok je Vransko jezero, idealno za prirodne izlete, udaljeno manje od 10 minuta vožnje. Ako tražite smještaj koji kombinira udobnost s pristupom kako kulturnim tako i prirodnim atrakcijama, ovi apartmani su idealni izbor. Ne propustite priliku za rezervaciju ovog jedinstvenog smještaja—idealnog za sve koji žele istražiti čari Pakoštana i njegove okolice.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju (iznos ovisi o duljini boravka). Povrat akontacije moguće je ostvariti samo u slučaju nesretnih okolnosti, s tim da za isto morate dostaviti dokaz/potvrdu, a uplatom akontacije prihvaćate ove uvjete. Ostatak iznosa plaća se na dan dolaska. Prijava u smještaj moguća je od 15h / Odjava do 09h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 50 m
  • Restoran: 10 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Pošta: 100 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Plaža Janice, poznata po svojoj kristalno čistoj vodi i šljunčanoj obali, idealna je za sunčanje, plivanje i razne vodene sportove. U neposrednoj blizini nalaze se brojni restorani, kafići i trgovine, dodatno obogaćujući vaš boravak. Kod nas možete pronaći sve potrebno za vaš odmor: Za vas možemo organizirati transfer/prijevoz do/iz zračne luke, organizirati najam automobila, najam broda, organizirati izlete kao što su npr. brodski izlet na Kornate i Telašćicu, quad ture po Vranskom jezeru, poludnevni brodski izlet ''razgledavanje dupina'' i sl. (Navedene stavke NISU uključene u cijenu najma, na zahtjev dostavljamo cjenik usluga) Molimo goste da sve upite šalju isključivo putem kontakt obrasca.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Tri Ferala
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Antonija Vulin
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Španjolski, Francuski,
Više o domaćinu

☀️⛱🌊

Oglas Apartmani Tri Ferala je pregledan 4679 puta od 13.05.2024.