Apartmani HortenzijaPirovac - Šibenik i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Moderno opremljeni apartmani 400 m od mora s velikom terasom. Ispred kuće je veliki kameni roštilj koji se može koristiti. Plaža Starine je udaljena 10 minuta pješke. Apartmani su opremljeni sa svime što treba jednoj obitelji. Grad Zadar je udaljen 49 km, Šibenik 19 km, a Vodice 10 km. Zračna luka Zadar je udaljena 50 km. U blizini su dva nacionalna parka: Kornati i NP Krka.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija 30% od ukupne cijene. Plaćanje: Prvog dana dolaska plaćate preostali dio cijene smještaja u gotovini (EUR). Ostalo: Za eventualnu štetu izazvanu nepažnjom snosite odgovornost i dužni ste je nadoknaditi. Molimo Vas da pri izlasku ostavite stan uredan. Ulazak u stan je moguć nakon 14:00 sati na dan dolaska, a izlazak je do 10:00 sati ujutro na dan odlaska. Za potrebe prijavljivanja na Turistički biro, molimo Vas da nam prvog dana dolaska dostavite podatke svih ljudi koji će biti u apartmanu. Molimo Vas da pravovremeno najavite svoj dolazak radi predaje ključeva i uvođenja u apartman.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ukoliko otkažete rezervaciju 30 dana prije dolaska, akontacija će Vam biti vraćena u cijelosti. Ako otkažete rezervaciju između 7 i 30 dana prije dolaska, akontacija će biti zadržana. Ukoliko otkažete rezervaciju do 7 dana prije dolaska, dužni ste platiti cijeli iznos boravka.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 400 m
  • Benzinska crpka: 300 m
  • Marina: 400 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Hortenzija
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ljubljana , Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Rujan 2024
Odličan vrlo miran smještaj!

Odsjeli smo u vrlo lijepo uređenom apartmanu. Prostorije su bile prostrane i čiste. Oduševila nas je ogromna terasa s prirodnim hladom drveća, tako da smo u tišini i miru Priovca uživali u svježem zraku uz miris mediteranskog bilja i mora. Automobil smo parkirali u hladovini masline ispred kuće u kojoj smo bili smješteni. Imali smo samo nekoliko minuta hoda do plaže. Šljunčana plaža s betoniranim molovima pogodna je za sve dobne skupine, uključujući i malu djecu. Na plaži također nije teško pronaći hlad. Domaćica Tanja je izuzetno otvorena i susretljiva žena s kojom je jako ugodno komunicirati. Tako da sve mogu samo pohvaliti. Sigurno ćemo se vratiti. Bilo je super.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Brüssel , Belgija
Odlično! (5/5) Boravio u A3+1, Kolovoz 2024
Hvala vam 1000 puta

Dragi prijatelji, Ostali smo ovdje 2 tjedna i oduševljeni smo jednostavnošću i toplinom apartmana, kuće, grada i divne domaćice Tanje. U komunikaciji riječi nisu bile potrebne, jer nam je uvijek nasmijana i simpatična Tanja lako pala u srce. Toplo bih preporučio svima da sami dožive ovu živu bajku dok se odmaraju na ovom prekrasnom mjestu. Čistoća, gostoljubivost, blizina mora i drugih gradova uvjerili su nas da ponovno dođemo ovdje. Gospođo Tanja, od srca vam zahvaljujemo što smo imali čast upoznati vas i biti vaši gosti. Ispričavamo se ako smo nešto zaboravili ovdje napisati, ali 5 zvjezdica nije dovoljno za ovako prekrasno iskustvo.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A3+1, Lipanj 2024
Odmor kakav treba biti

Prvo nas je oduševio parking ispred kuće, u hladovini. Apartman prostran,odlično opremljen sa svim bitnim aparatima (kuhalo za vodu, toster, aparat za kavu, suđerica, pa čak i perilica rublja) i apartman je bio izuzetno čist. Hladnjak velik, s čak tri ladice zamrzivača, nama bitno za sladolede i hlađenje pića. Uz veliku terasu se nalazi drvo koje pruža hlad cijeli dan, a na njega dođu pjevati kosovi i uopće se ne čuju dosadni cvrčci. Ima dovoljno prostora za objesiti sve naše ručnike. Plaža je udaljena oko 5 min hoda,a putem su se rascvali raznobojni oleanderi, pa je pravi gušt gledati ih. More je čisto,plaža nije prenatrpana,uz obalu ima više kafića. Do centra ima oko 10 min hoda, pun je restorana, kugle sladoleda obilne. Vlasnica izuzetno ljubazna, nenametljiva i nadamo se još kojem susretu van sezone.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Tanja Franić-Vlahov Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Ruski,
Više o domaćinu

Pozdrav, ljudi❤️. Dobrodošli ste u moj dom. Dobrodošli su i vaši psi.

Oglas Apartmani Hortenzija je pregledan 8094 puta od 19.07.2021.