Apartmani Nada VlahovPrvić - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman odnosno kat kuće ima jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom, drugu sobu sa 2 zasebna kreveta, a u dnevnom boravku je kauč. Od opreme imamo klima uređaj, SAT TV, perilicu za suđe, perilicu za rublje, DVD, wi fi neograničeni internet, kuhinju sa štednjakom, malim hladnjakom i većim sa ledenicom, aparat za kavu, mikrovalnu, aparat za vodu...Terasa od cca 4 metra kvadratna ima stol i 4 stolice. Ako ste ranije bili u Šepurini, mi smo blizu velike crkve, 100 metara od mora. Apartman je udaljen 5 minuta od centra, tako da ste dovoljno daleko da ne čujete buku iz kafića i gužvu. Ukoliko dođete automobilom, možete parkirati na Srimi gdje vam se parking naplaćuje 3eur po danu. Ukoliko dođete u Vodice ili Srimu, možemo vlastitim brodom doći pred vas i dovesti vas na otok. Ako dođete u Šibenik, redovna brodska linija vozi 1 sat do Šepurine, a vožnju uljepša prolaz brodom kroz prekrasni kanal svetog Ante i otoke koji krase šibenski arhipelag. Od Vodica traje vožnja 15 min a Srime 5min.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ljubazno Vas molimo da se uplati predujam - akontacija.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 80 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 100 m
  • Pošta: 100 m
  • Disco klub: 100 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
CanarineHouse se može iznajmiti i za samo 2 osobe(50e) koje bi imale zaseban ulaz. Udaljena od centra mjesta, mirno je i tiho. Spoj prirode, vrta, kokoši, spokoja, a samo 1km koliko je otok udaljen od kopna. Kuča ima bračnu sobu (2osobe) koja ima svoj zaseban sanitarni čvor, gostinjsku sobu sa bračnim krevetom (2 osobe), dječju sobu sa krevetima na kat (2 djece ). Kako je kuča spojena sa susjednom kučom, dijeli ih stubište, može se organizirati da bude za veliku obitelj ili veču skupinu gostiju do max 8 osoba (6 odraslih i dvoje djece). Svaki dio kuče ima lijepu terasu + stol i klupe, roštilj. Oprema: Smart tv u svakoj sobi i dnevnom boravku, wifi, klima uređaj, perilica za suđe, perilica za veš, kuhalo za vodu, pegla i dr....potpuno opremljemljen smještaj. Mi goste dočekamo u mjestu Srima ispred otoka i prevezemo našim brodom na otok. Parking je osiguran u mjestu Srima, u redu je, i mi držimo naš auto, košta 3eur na dan, vrlo NAJJEFTINIJI jer dogovorimo za sezonu, nije naš vlasti.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Nada Vlahov
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Oldenburg , Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2024
Najbolja obitelj domaćin

Bio sam gost obitelji tjedan dana i osjećao sam se apsolutno dobrodošlim od prve minute! Domaćini su izuzetno uslužni, ljubazni, diskretni i dostupni u svakom trenutku. Brod me pokupio s autobusne stanice u Vodicama. Kakav sjajan početak! Kad smo stigli, u hladnjaku je bila voda i tanjur svježih smokava, a navečer mi je sin donio bocu domaćeg, ukusnog, baršunastog crnog vina. Između sam se počastila još nekim delicijama! Apartman je potpuno opremljen sa svime što je potrebno. Ne mogu se sjetiti ničega što bi moglo nedostajati. Budući da sam na otoku bio samo tjedan dana sam, cijenio sam da su osnovne stvari poput začina bile dostupne, ali osim toga ne mogu ni nabrojati što je još bilo dostupno poput šampona, krema za tijelo, proizvoda za čišćenje svih vrsta. . . Stan je bio besprijekorno čist, a svi vanjski prostori također su bili besprijekorno čisti! Na otoku se možete brzo opustiti, nema buke automobila, sve kao da se malo usporava. Veliki, dobro opskrbljeni supermarket s desne strane i mali s pekarnicom s lijeve strane nude veliki izbor. Tu je i štand s voćem i povrćem usred seoskog trga te ribarnica ispod crkve. Svidio mi se glazbeni bar s desne strane neposredno prije crkve. To može biti zbog njegove starosti, jer su uglavnom puštali glazbu iz 60-ih. S prikladnom obućom možete lako prošetati cijelim otokom. U moje je vrijeme bilo prevruće za lutati po unutrašnjosti otoka. Uspon pored crkve u Prvić Luci i povratak do mora s druge strane bio je lijep, ali možda i bolji na umjerenijim temperaturama. Zaključak: Otok je malen, ali nudi nevjerojatnu količinu krajolika, kulture i povijesti, dva sela, posebno Šepurine, imaju mnogo šarma, more je fantastično, a obitelj domaćin je sjajna! Hvala vam puno što ste mi uljepšali tjedan! Kornelija

Preporučujem za : Osobe željne mira, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A8, Lipanj 2024
Predivno mjesto

Apartman je upravo renoviran, sve je novo, čisto, vlasnici su topli, srdačni, ljubazni, susretljivi. Otok je predivan, miran. Apartman ima predivnu terasu. Idealno mjesto za savršeni odmor!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Siječanj 1970
Odmor iz snova

Predivni domaćini koji su nas dočekali s osmjehom, toplom dobrodošlicom, izvrsnim toplim fritulama i bocom izuzetnog domaćeg crnog vina koje je pripremio njihov sin. Prelijepi apartman koji se sjaji od čistoće s apsolutno svim što nam je bilo potrebno za višednevni boravak na Prviću! Toplo preporučujemo naše domaćine gospođu Nadu i gospodina Miru koji ne samo da je dobar domaćin nego je i sjajan pjesnik koji piše divne pjesme na lokalnom narječju koje u slušatelju pobude najljepše osjećaje!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Nada Vlahov Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Nadamo se da ćete biti zadovoljni našim gostoprimstvom, mirom i tišinom na otoku, vi uživate u hladu uz kavu, sok, Internet, djeca bezbrizno trče ulicom, igraju se, ili na plaži, auta nema :).

Oglas Apartmani Nada Vlahov je pregledan 48487 puta od 11.06.2017.