Apartman Zen Rijeka - Kvarner i gorje

cijena od € 140 na noć
Opis objekta

Dobrodošli u Zen Apartman, vaš luksuzni raj u Rijeci! Ovaj moderan, elegantno dizajniran apartman spaja mir i praktičnost, smješten samo 1,8 km od najbliže plaže i 7 minuta od centra grada. Naša privatna garaža, rijetkost u ovom području, osigurava sigurnost vašeg vozila. Prostrani apartman prima do 3 gosta (2+1), što ga čini idealnim za poslovne putnike, parove ili manje obitelji. S pet zvjezdica, apartman uključuje dnevni boravak s blagovaonicom, udobnu spavaću sobu, potpuno opremljenu kuhinju, hodnik, modernu kupaonicu i balkon. Apartman je klimatiziran i ima centralno grijanje za udobnost tijekom cijele godine. Pružamo besplatan brzi optički Wi-Fi, savršen za rad i zabavu. Za vašu zabavu tu su dva pametna televizora s velikim izborom kanala iz raznih zemalja te društvene igre za ugodan boravak. Dodatne pogodnosti uključuju perilicu rublja, sušilicu, perilicu posuđa, sušilo za kosu, peglu za kosu, vertikalni parni aparat, pametnu rasvjetu i još mnogo toga.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prijava : od 15:00h Gosti su prilikom prijave dužni predočiti valjanu identifikacijsku ispravu s fotografijom. Molimo vas da unaprijed obavijestite objekt o vremenu dolaska. Odjava: do 11:00h Postoji mogućnost flekstibilne prijave i odjave, ali uz predhodni zahtjev gdje odobravanje ovisi o terminu dolaska/odlaska sljedećih gostiju. Plaćanje se vrši na račun. Iznos akontacije je 30% ukupnog iznosa smještaja.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ukoliko gost otkaže 7 dana netom prije dolaska, isti nema pravo na povrat uplaćene akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 1.4 km
  • Plaža: 1.4 km
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Zračna luka: 17 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
ZEN apartman nalazi se u mirnom i pristupačnom kvartu u Rijeci, blizu svih potrebnih sadržaja. Najbliža plaža je udaljena samo 1,8 km, a do centra grada može se stići za 7 minuta vožnje. Prekrasan grad Opatija udaljen je 8,3 km, pružajući brojne mogućnosti za istraživanje i uživanje u lokalnim atrakcijama. U blizini se nalaze trgovine, trgovački centar, skate park, dječje igralište i stanica za punjenje električnih vozila. Kvart je idealan za obitelji, poslovne putnike i sve koji žele doživjeti najbolje od Rijeke i njezine okolice. Bilo da ste ovdje radi opuštanja ili avanture, ZEN apartman pruža savršenu bazu za vaš boravak. Uživajte u praktičnosti imati sve što vam je potrebno na dohvat ruke, od svakodnevnih potrepština do slobodnih aktivnosti. Mirno okruženje osigurava opuštajući boravak, dok blizina ključnih atrakcija omogućuje vam da se potpuno uronite u živopisnu kulturu i prirodne ljepote regije.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Zen
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Anamaria Peica Butković
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Pozdrav, ja sam Ana-Maria, vaš domaćin ZEN apartmana. Moja strast za putovanjima i istraživanjem novih kultura inspirirala me da postanem domaćin i svojim gostima pružim nezaboravno iskustvo. Veliko zadovoljstvo mi predstavlja upoznavanje ljudi iz cijelog svijeta i pomaganje da se osjećaju kao kod kuće.

Oglas Apartman Zen je pregledan 801 puta od 25.07.2024.