Apartman Casa FermegliaRoč - Istra

cijena od € 68 na noć
Opis objekta

Casa Fermeglia pruža predivan pogled u razigrani, daleki krajolik predivnih brda, šuma, livada i pašnjaka karakterističnih za sjevernu Istru. Studio u ljetnim mjesecima nudi i korištenje jacuzzi s toplom vodom ugrijnim po želji gosta. Ako ste sretnik možete vidjeti velike ptice poput jastreba i orla koji kruže blizu vas, a u daljini srne. Usred ljeta opčinit će vas nebo prepuno razigranih i raspjevanih lastavica i čiopa. Jedinstven, toplo uređeni interijer i eksterier pažljivo oblikovani od vlasnika malo koga će ostaviti ravnodušnim. Susretljivi vlasnici svakome žele dobrodošlicu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plačanje se vrši na iban vlasnika objekta i po odlasku gosti dobe račun. Dolazak je od 15.00h a odlazak do 10.00. U slučaju da se prlikom borakvka nešto uništi gost plača štetu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ukoliko se gost otkaže do 30 dana rezervaciju domačin vraća u cijelosti. Ukoliko otkaže do 15 dana vraća se 50% a nakon toga domačin zadržava puni iznos
Udaljenost od objekta
  • More: 30 km
  • Plaža: 30 km
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 50 m
  • Ljekarna: 23 km
  • Pošta: 23 km
  • Benzinska crpka: 30 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Vlasnik studija nudi mogućnust turističkog vođenja, nočni razgled srednjovjekovnih crkvica s feralima, old timerom po Istri, radionice fresaka, truffle hunting s psima Badi i Gea, te druge aktivnosti. Više aktivnosti može se pogledati na web stranici hari.hr
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Petra Vidović
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Hari i Petra su domačini objekta Casa Fermeglia. Trudimo se da gostima bude opušteno, ugodno i da uživaju u borakvku kod nas. Volimo duge šetenje s našim psima i djecom. Nudimo našim gostima osim smještaja aktivnosti kojima bi mogli ispuniti svoj boravak u Roču.

Oglas Apartman Casa Fermeglia je pregledan 3415 puta od 03.07.2024.