Apartmani Kali Rogoznica - Šibenik i okolica

cijena od € 80 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dobrodošli u naš novo uređeni objekt, koji nudi prekrasan pogled na more. Apartmani su luksuzni, a ujedno i udobni, idealni za opuštajući odmor. Objekt se nalazi svega 30 metara od prve plaže, u srcu predivne Rogoznice. U blizini se nalaze razne plaže do kojih se može doći pješice, a okruženi smo autohtonim dalmatinskim biljkama koje dodatno doprinose mediteranskoj atmosferi. Samo 10 minuta hoda dijeli vas od centra Rogoznice, gdje možete uživati u lokalnoj gastronomiji, trgovinama i kulturnim znamenitostima. Apartmani imaju prostranu terasu s prekrasnim pogledom na more, idealnu za opuštanje i uživanje u zalascima sunca. Lokacija također nudi pregršt mogućnosti za razne aktivnosti poput trčanja i bicikliranja, idealne za ljubitelje aktivnog odmora. Uz to, u neposrednoj blizini nalaze se dva nacionalna parka – Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka – koji pružaju nezaboravne prirodne ljepote i mogućnosti za avanturističke izlete. Naš objekt je savršen izbor za one koji traže miran, a opet luksuzan smještaj s lakim pristupom svim sadržajima. Iskoristite priliku za odmor iz snova uz nezaboravne zalaske sunca i uživanje u svim čarima koje nudi Jadransko more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Nakon rezervacije smještaja potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od dva noćenja u roku od 24 sata. Ostatak iznosa plaća se dan prije odlaska ili tijekom boravka. Dolazak u apartman je od 15:00 sati, a odlazak je do 10:00 sati ujutro. Naplata eventualno nastale štete dogovara se s vlasnikom prilikom odlaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 800 m
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 900 m
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Zračna luka: 28 km
  • Marina: 1 km
  • Nacionalni park: 350 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
- mogućnost prijevoza s aerodroma uz prethodnu najavu -izleti s brodom i iznajmljivanje supa ( nije uključeno u cijenu ) - osiguran pomoćni dječji krevetić, uz prethodnu najavu
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Kali
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Velika Gorica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A5, Kolovoz 2024
Apartman Kali

Tjedan dana provedenih u mirnom kvartu i prijateljskom okruženju. Domaćini odlični i uvijek dostupni. Apartman ima sve potrebno za provesti ugodne dane s obitelji na moru i plaža je vrlo blizu. Hvala domaćinima na svemu i preporučujem Vas svima.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Odgovor domaćina
Odgovor

Gospođo Srbić, jako nam je drago što Vam se boravak u našem apartmanu svidio! Željeli bismo istaknuti da ste Vi i vaša obitelj svakako gosti za preporuku svakom domaćinu. Hvala Vam na lijepim riječima. Vaš komentar nam puno znači i motivira nas da se i dalje trudimo pružiti najbolje moguće iskustvo našim gostima. Svako dobro želimo i srdačan Vam pozdrav!

Kali Apartments
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Kali je pregledan 2261 puta od 28.07.2024.