Apartmani Korina i NikaSelce - Kvarner i gorje

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Novoizgrađeni apartmani u centru Selca, malenog i slikovitog mjesta na obali Jadranskoga mora, u samoj blizini Crikvenice. Apartmani se nalaze u visokom prizemlju i na 1. katu kuće, prostrani su i prozračni, a sastoje se od dvije spavaće sobe, kupaonice, hodnika, "open space" kuhinje, blagovaonice i dnevoga boravka te balkona. Imaju divan pogled na more i plažu. Apartmani su smješteni 2 minute hoda od centra mjesta, trgovine, šetnice, plaže, restorana i kafića. Parkiralište je u dvorištu kuće. Klimatizacija i wi-fi kao i parking uključeni su u cijenu smještaja. U cijeni je turistička (boravišna) pristojba te čišćenje apartmana. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju apartmana uplaćuje se predujam (akontacija) u iznosu od 30% od ukupne cijene smještaja. Preostali iznos cijene smještaja plaća se direktno u kući, isključivo gotovinom prilikom dolaska i prijave. U slučaju otkazivanja, ne vršimo povrat akontacije. Navedene cijene odnose se na smještaj u trajanju od 3 i više noći. Za boravak kraći od 3 noći, cijena smješaja se uvećava - za 50% od navedene cijene za smještaj u trajanju od 2 noći odnosno 100% za 1 noćenje u apartmanu. Poželjno vrijeme dolaska u apartman je iza 14.00 sati, a vrijeme odlaska do 10.00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja, ne vršimo povrat akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 25 km
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Željeznički kolodvor: 35 km
  • Zračna luka: 16 km
  • Marina: 7 km
  • Sportske aktivnosti: 400 m
  • Disco klub: 3 km
  • Casino: 3 km
  • Nacionalni park: 150 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Selce je mjesto koje obiluje raznolikim sadržajima, posebice ljeti kada se organiziraju brojna događanja - kulturna, sportska, glazbena. Na svakom koraku osjeti se prožetost tradicije i suvremenosti, a Selce se može pohvaliti i brojnim turističkim priznanjima - poput onog za najbolje uređeno malo mjesto na Jadranu te Plavom zastavom za kakvoću i čistoću mora.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Korina i Nika
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
POPOVAC, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Srpanj 2024
Savršeno

Sve savršeno, od dragih, nasmijanih i susretljivih domaćina, blizine svega, odličnog apartmana do prekrasnog mjesta, mir, tišina i savršen odmor. Od srca preporučujem svima, nama je bilo odlično.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Odgovor domaćina
💗

Dragi moji gosti! Od srca zahvaljujem na divnom komentaru i drago mi je da ste bili zadovoljni svime ponuđenim. Vjerujem da se ponovo vidimo; bila bi mi čast! 🌞

Stuttgart, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Lipanj 2024
Idealno

Lijep veliki stan u mirnom djelu Selca koji ima sve potrebno za ugodan godišnji odmor. Stan je iznimno uredan i lijepo opremljen, kauči i kreveti su udobni. Dnevni boravak je prostran i ima predivan pogled na more. Plaže su super, a za ljubitelje šetnje ima prekrasna šetnica uz more do Crikvenice. Preporuka svima koji žele mir, a da imaju sve potrebno u blizini. Vlasnica stana je susretljiva i diskretna, uvijek na usluzi i maksimalno se trudi da gosti budu zadovoljni. Nama je bili predivno i rado ćemo opet doći.

Preporučujem za :
Odgovor domaćina
🤩

Iznimno mi je zadovoljstvo bilo ugostiti Vas; vjerujem da će pozitivan dojam utjecati na ponovni susret. Hvala Vam od srca! 🥰

Subotica , Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2024
Savršen!

Ne tražite dalje! Idealno i savršeno, čak i za nas s malom bebom! Edita je idealan domaćin koji ide i korak dalje kako bi Vam osigurao idealan odmor! Lokacija i smještaj su savršeni! Novogradnja, stilski opremljena sa svom potrebnom opremom, samo 100 metara od centra, plaže, tržnice, restorana... Parking u dvorištu sa video nadzorom!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Odgovor domaćina
🌞

Drago mi je da ste uživali te se nadam ponovnom susretu; hvala Vam od 💖!

Edita Starčević
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Rođena sam i odrasla u Selcu, gdje i danas živim sa svojom obitelji - mužem i dvjema kćerima. Volim ljeto, sunce i more, duge šetnje i dobru knjigu. Obožavam kuhati i smijati se! 🌞 Vjerujem da ćete uživati u našem malom raju; dobro nam došli, dragi gosti! 💖

Oglas Apartmani Korina i Nika je pregledan 6510 puta od 06.06.2024.