Apartmani BarunSeline - Zadar i okolica

cijena od € 80 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Nasi apartmani Barun se nalaze u mjestu Seline u kuci sa ukupno 4 jedinice, na velikoj parceli sa vlastitim parkingmjesta. Kuca je ove godine renovirana, a apartmani su kompletno po novom standardu obnovljeni i nanovo namjestini i opremljeni po suvremenom ukusu. Svaki apartman ima veliku suncanu terasu (16m²), gornji apartman sa djelomicnim pogledom na more. Apartmani su klimatisirani i nude bezplatni Internet. Do ljepe pjecane plaze ima 150m. Mogucnosti kupovine i izlazak u restoran je oko 200m odaljeno.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija iznosi 25% od ukupne cijene i placa se prilikom reservacije smestaja, ostatak se placa u gotovini kod dolaska. Check-in iza 14 sati, check-out do 10 sati. Boravisna pristojba je ukljucena u cijenu. Ciscenje aoartmana se naplacuje 30€.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ukoliko gost otkaze rezervaciju do 15 dana prije check-in datuma, akontacija se vraca u potpunosti. Ukoliko gost otkaze unutar 15 dana prije check-in datuma, akontaciju zadrzavamo u potpunosti.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 3 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Barun
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
DUGA RESA, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A3+1, Kolovoz 2024
Tople preporuke za smještaj

Apartman je uredan, ugodan za boravak i moderno opremljan. Lokacija je odlična, auto praktički nije niti potreban, blizu je plaža, trgovine, restorani, sve što je potrebno. Domaćini su izuzetno ljubazni i brižni. Možemo dati tople preporuke za smještaj u ovom apartmanu za lijepi obiteljski odmor u mirnom i udobnom okruženju. Pogodan je i za aktivan odmor budući je u blizini nacionalnog parka Paklenica.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Ivka Barun
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dobro dosli u nase apartmane Barun. Mi ocekujemo rado vasu rezervaciju da vam mozemo fin i ugandan odmor u nasim novim apartmanima omoguciti. Trudit ce mo se da vam se boravak bude svido da bi najrade dosli ponovo u nase apartmane.

Oglas Apartmani Barun je pregledan 1538 puta od 12.07.2024.