Apartmani RenataSesvete - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 40 na noć
Opis objekta

Dobrodošli u naš šarmantni i prostrani apartman od 65m², smješten u mirnoj četvrti Dubec, Sesvete! Samo 400m od glavne autobusne i tramvajske stanice, savršeno je mjesto za vaš odmor ili poslovni boravak. Uživajte u svijetlom dnevnom boravku s blagovaonicom za 4 osobe, potpuno opremljenoj kuhinji (štednjak, hladnjak) i udobnoj spavaćoj sobi s krevetom (160x200 cm) i vrhunskim madracem te kvalitetnim jastucima. Opuštajte se na balkonu uz jutarnju kavu ili u kupaonici s kadom. Apartman je klimatiziran, uz besplatan Wi-Fi i sigurnost 24/7 zahvaljujući Reolink kameri. Samo 3 minute hoda dijeli vas od trgovine i tržnice. Trg bana Jelačića udaljen je 35-45 minuta tramvajem, Maksimir 20-30 minuta autom, a Jarun samo 25 minuta. Sesvete su idealno povezane autocestama: A3 (7 km), A4 (10 km) i A1 koja vodi prema Jadranu. Otkrijte savršen spoj mira, udobnosti i izvrsne povezanosti s cijelom Hrvatskom i Europom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Na žiro račun se uplaćuje puni iznos rezervacije. U "Opis" molim Vas upišite "rez 65m2 i datum (od-do). IBAN za uplatu: HR8224020063101197580 Vrijeme dolaska: od 15h Vrijeme odlaska: do 10h Molim Vas, poštujte vrijeme dolaska i odlaska zbog vremena potrebnog za čišćenja, dezinfekcije i pripreme apartmana za iduće goste. Registracija svih gostiju na sustav eVisitor je po odredbama Turističke zajednice grada Zagreba, te je svaki gost dužan ispuniti check in formu ili mi poslati fotografiju osobne iskaznice sa obje strane.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Do 5 dana prije rezervacije povrat punog iznosa, unutar 5 dana prije rezervacije, povrat novca nije moguć.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 9 km
  • Trgovina: 100 m
  • Doktor: 50 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 3 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 8 km
  • Željeznički kolodvor: 9 km
  • Zračna luka: 150 km
  • Casino: 800 m
Dodatni sadržaji
Poklon dobrodošlice za naše goste: Sok, Nesscafee, čaj, štapići, bananko, gel za tuširanje 50ml, šampon za kosu 50ml, regenerator za kosu 50ml. Apartman ima čistu posteljinu, ručnike i fen za kosu.
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Renata Jerinić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Pozdrav! S dugogodišnjim iskustvom u luksuznom nakitu, znam koliko je važna vrhunska usluga. Strastvena sam oko svakog detalja kako bih osigurala jedinstveno iskustvo u Zagrebu. Posebno brinem o gostima koji dolaze zbog medicinskih tretmana, pružajući im udoban i opuštajući boravak

Oglas Apartmani Renata je pregledan 507 puta od 15.09.2024.