Apartmani Villa Tiha Sea BeachKrk Šilo - Otoci

cijena od € 70 na noć
Opis objekta

Apartmani Villa Tiha Sea beach nalaze se na nekoliko koraka od plaže Lokvišća, a nude sobe s klima-uređajem i vlastitom kupaonicom u Šilu. Ovaj objekt uz plažu nudi pristup balkonu, besplatno privatno parkiralište i besplatni WiFi. Apartman gostima nudi terasu, pogled na more, prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, potpuno opremljenu kuhinju s pećnicom i mikrovalnom pećnicom te vlastitu kupaonicu s bideom i sušilom za kosu. Toster, hladnjak i ploča za kuhanje su također dostupni, kao i kuhalo za vodu. U apartmanskom kompleksu jedinice imaju posteljinu i ručnike. Gosti apartmana moći će uživati ​​u aktivnostima u i oko Šila, kao što su pješačke ture, u neposrednoj blizini je ronilački klub Neptun. Gosti apartmana na plaži Villa Tiha Sea mogu uživati ​​u ronjenju s maskom i disaljkom i vožnji bicikla u blizini. U blizini Šila prolazi i staza Camino Krk Plaža Tiha udaljena je 400 metara od objekta, a marina Punat 21 km. Najbliža zračna luka je Rijeka, 21 km od apartmana Villa Tiha Sea beach.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prijava u apartman je od 15 sati ali ako je spreman može biti i ranije. Isred kuće je plaža, veliko dvorište tako da imate gdje pričaki dok se ne sredi apartman a imate i privatni parking. Odjava je do 10 sati. Rezervacije su direktne te komuniciramo putem e-maila ili telefona, whatsup, viber. Potvrda rezervacije isključivo e-mail om . Akontacija za rezervaciju iznosi 20 % cijene smještaja i uključuje se ukupni iznos.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Mogućnost otkazivanja je 30 dana prije dolaska . Uz opravdane razloge i usmeni dogovor moguće je i otkazivanje i u razdoblju kraćem od 30 dana.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Pošta: 300 m
  • Zračna luka: 20 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Moguće je dogovoriti dnevni izlet sa brodicom Mary fisher 725. Moguće je i iznajmiti SUP dasku. U blizini objekta je ronilački klub gdje se mogu vrlo lako dogovoriti ronilaćki izleti uz najam sve potrebne opreme. Taxi brodica svakodnevno vrlo često povezuje Šilo i Crikvenicu tako da vam je dostupan i turistički grad u kojem je daleko više sadržaja i zabave a u Šilu možete imati svoj mir u apartmanu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Tiha Sea Beach
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zoran Delić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Moje ime je Zoran i pomažem u iznajmljivanju obiteljske kuće. Dugi niz godina se bavimo ugošćavanjem i pružanjem ugodnog boravka dragim ljudima koji su odlučili kod nas provesti svoj godišnji odmor. Vrlo smo aktivni u sportu i svim aktivnostima vezanim uz more i prirodu te možemo pomoći sa savjetima kako što bolje iskoristiti i isplanirati odmor.

Oglas Apartmani Villa Tiha Sea Beach je pregledan 1782 puta od 21.08.2024.