Apartmani MašaSveti Filip i Jakov - Zadar i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kada iznajmite naše apartmane, kupujete mir, tišinu i osjećaj pravog odmora! Apartmani su potpuno novi i moderno opremljeni sa svim što vam je potrebno za ugodan odmor. Jedinica 1 i 2 imaju pogled na more, Wi-Fi, Netflix, HBO Max, klima uređaj, besplatan parking, perilicu rublja, kuhinju sa svim potrebnim uređajima, dvorište, SUP dasku i roštilj. Plaža je udaljena samo 3 minute hoda, a centar grada 5 minuta. Nudimo i čuvanje djece 2 sata dnevno, uz prethodni dogovor, kako bi roditelji imali zasluženi odmor. Mi smo učiteljice, što garantira sigurnost i kvalitetnu brigu o vašoj djeci. Okolica Sv. Filipa i Jakova pogodna je za izlete. Smještena je između dva predivna grada, Zadra i Biograda na Moru, te u blizini nekoliko izletišta, nacionalnih parkova, parkova prirode, prelijepih plaža, jezera i rijeka.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Da biste rezevirali smjestaj kod nas,potrebno je da posaljete upit kako bismo se dogovorili oko datuma. Nakon toga uplacujete akontaciju u iznosu od 100e i mi cemo potvrditi vasu rezervaciju. Idealno vrijeme dolaska je 14 sati , a odlaska 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ukoliko otkazete smjestaj akontacija se ne vraca.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 500 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 1 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Nudimo vam pice i hranu dobrodslice koje su ukljuceni u cijenu,mogucnost organizacije izleta,najam barke,cuvanje djece kao i popust i welcome drink u odredjenim restoranima u blizini apartmana.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Maša
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Kalisz, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Soba+2, Srpanj 2023
Sjajan odmor!!!! Lijepa kuća

Ovdje smo proveli prekrasan smještaj za odmor, super vrlo, čisto, atmosfersko raspoloženje, privatno parkiralište Za jutarnji doručak s pogledom na more, pas je imao gdje istrčati. Vlasnica je vrlo ljubazna i korisna u raznim stvarima. Vrlo lijep grad sa svojom klimom u blizini velikih gradova koji se mogu posjetiti.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Belinda Ristic
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Maša je pregledan 3837 puta od 21.07.2023.