Mobilna kućica OliveShadeSveti Petar na Moru - Zadar i okolica

cijena od € 95 na noć
Opis objekta

Mobilna kućica 24 m2 + 40m2 terase (24 m2 natkriveno) + privatni prostor za sunčanje u malom mirnom kampu. Do 5 osoba. Dvije spavaće sobe (veliki bračni krevet i krevet na kat) + pomoćni ležaj, tuš kabina, WC, sušilo za kosu, toaletni papir, posteljina, kuhinjski pribor, hladnjak, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica, mini električna pećnica, električni roštilj, vanjska blagovaonica, vanjska kuhinja sa sudoperom i štednjakom na plin, garderoba, garnitura za sjedenje, ležaljke i prostor za sunčanje uz kućicu, SAT TV (850 programa), besplatni Wi-Fi, klima uređaj. Napomena: ručnici i kuhinjske krpe nisu u ponudi.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in: 15:00 – 20:00 sati (na recepciji kampa ili putem sefa za ključeve koji se nalazi na mobilnoj kućici - šifru sefa dobit ćete putem sms poruke na dan dolaska) Check out: do 10 sati. Rezervacije i informacije na telefon: 091 5454803 Napomena: ručnici i kuhinjske krpe nisu u ponudi. Budite slobodni nazvati na 091 5454803 radi brže komunikacije ili poslati e mail na zlatko.puskadija@fazos.hr Način plaćanja: minimalno 30 dana prije dolaska na račun ili prema dogovoru
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
povrat akontacije nije moguć 30 dana prije planiranog datuma dolaska
Udaljenost od objekta
  • More: 60 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restoran: 200 m
  • Ljekarna: 5 km
  • Pošta: 5 km
  • Benzinska crpka: 8 km
  • Zračna luka: 15 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
poklon dobrodošlice. Blizina Zadra, Biograda na moru te svih sadržaja koje možete naći u okruženju. Kamp je smješten ispod magistrale tako da je odlazak na plažu brz i jednostavan, dok su svi potrebni sadržaji u krugu 10-20 km.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Mobilna kućica OliveShade
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zlatko Puškadija
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

oženjen, otac jedne kčeri. Radim na mjestu sveučilišnog profesora na Sveučilištu J.J. Strosmayera u Osijeku na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, na Katedri za pčelarstvo i zoologiju gdje predajem pčelarske module. Pčelar sam i pčelarim s pedesetak košnica na području Baranje. Želimo vam dobrodošlicu i ugodan odmor u OliveShade mobilnoj kućici.

Oglas Mobilna kućica OliveShade je pregledan 604 puta od 13.06.2024.