Apartmani MontanaTrpanj - Dubrovnik i okolica

cijena od € 100 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dobrodošli u našu vilu, smještenu usred spokojne ljepote prirode i smještenu tik iznad pjenušavog mora, uz same plaže. Villa Montana pruža nesvakidašnje iskustvo u prekrasnom krajoliku i opuštajućoj atmosferi. Studio app na prvom katu je jedinstven, po kombinaciji modernog uređenja sa autohtonim kamenom, na dva nivoa, otvorenim pogledom na more i prostranom terasom. Idealan za parove. App na drugom katu sastoji se od 2 spavaće sobe, kupaonice, moderno opremljene kuhinje i dnevnog dijela, te privatnom terasom. Pogodan za 4 osobe. Na trećem katu su 2 app. koja se zajedno iznajmljuju Prvi sa balkonima i predivnim pogledom se prostire na 90 m2 i može udobno primiti 8 gostiju. Sastoji se od dnevnog boravka, tri spavaće sobe (3+3+2), dvije kupaonice, te dobro opremljene moderne kuhinje. Drugi stan za 4 osobe se sastoji od dvije sobe, dvije kupaonice, moderne kuhinje i dnevnog boravka. S prostrane terase pružit će vam se nevjerojatan pogled na očaravajuću panoramu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
-Smještaj na trećem katu je predviđen za jednu grupu, pogodan je za obitelji, te pruža potpunu privatnost Nije predviđen za zabave, te poštujemo kućni red, te druge goste - Cijena je izražena u ukupnom iznosu za oba apartmana. - posebna pažnja se posvećuje čišćenju i dezinfekciji prostora Rezervacija se potvrđuje uplatom 25% ukupnog iznosa - Za boravak od ukupno 14 dana popust iznosi 5% na ukupnu cijenu. - Preostali dio cijene boravka plaća se pri dolasku (cjelokupni iznos cijene boravka umanjen za akontaciju) u gotovini ili prije dolaska na bankovni račun - U cijenu su uključeni troškovi tekućih režija, održavanja, pristojbi, kajak te posteljina i ručnici. - sigurnosni depozit je 300 eura, odnosi se samo za smještaj na trećem katu, i vraća se pri odlasku - Vrijeme dolaska je od 15 sati a odlazak je do 10 sati - životinje su na upit
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontacija za potvrdu rezervacije iznosi 25% od ukupnog iznosa. Ukoliko je rezervaciju od strane gosta potrebno otkazati, vlasnik će ponovno objaviti navedeno razdoblje i staviti ga na prodaju. Kada se traženi period ponovno rezervira, avansno plaćanje umanjeno za naknadu za transakciju vratit će se u cijelosti.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Banka: 20 km
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 9 km
  • Marina: 300 m
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Disco klub: 800 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Jedan od vrhunaca našeg smještaja su prostrane terase na kojoj možete uživati u šumovima valova, uživati u morskom povjetarcu i mirisima primorskog bilja. Bilo da uživate u jutarnjoj kavi, blagovanju sa društvom ili se jednostavno prepuštate mirnim večerima, naše terase pruža nevjerojatno opuštajuću atmosferu. Za goste smještene na trećem katu na usluzi je korištenje garaže 55 m2, pogodne za parking, te kajak za 2+1 osobu. Usluga je uključena u cijenu. Za apartmane na prvom i drugom katu, predviđen je parking uz cestu, te mogućnost parkiranja na obližnjem parkiralištu koji se plaća. Vlasnik snosi trošak parkinga. Trpanj je idealan za opuštanje u dugim šetnicama uz more i otkrivanje znamenitosti starog dijela mjesta, izvrsno polazište za jednodnevne izlete u Korčulu, Dubrovnik, Mljet ili plaže Divne i Dube Centar mjesta sa dućanima, restoranima, bankomatima je samo par minuta lagane šetnje.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Montana
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2024
Iskrene preporuke za boravak u vili Montana

Boravili smo u ovom apartmanu od 16. do 19. kolovoza i nemamo ni najmanju primjedbu. Vila se nalazi na prelijepom mjestu, blizu mora. Apartman lijepo opremljen, uredan, sa svim što je potrebno za udoban boravak. Domaćica prijatna i ljubazna. Rado ćemo ponovo doći.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Stela Vucic Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

« Odmor nije mir, već dojmovi. ”- Minchenkov A. Dobrodošli!

Oglas Apartmani Montana je pregledan 25157 puta od 05.05.2014.