Apartmani KunjašićTrstenik - Dubrovnik i okolica

cijena od € 50 na noć
Opis objekta

Apartmani Kunjasic nalaze se u Trsteniku, na nekoliko koraka od plaže Trstenik i 500 metara od plaže Iza Mula, te imaju besplatni WiFi, klima-uređaj i pristup vrtu s terasom. Apartman uključuje balkon, prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom i pločom za kuhanje te vlastitu kupaonicu s tušem.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in od 14h, check out do 10h Prilikom rezervacije potrebna je (nepovratna) akontacija u iznosu od dvije noći na bankovni račun U bilo kojem slučaju otkazivanja, akontacija se ne vraća
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Nepovratna akontacija
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 400 m
  • Pošta: 500 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
U okviru objekta gosti mogu koristiti opremu za roštilj, a u okolici apartmana Kunjasic moguće je uživati u pješačenju i ribolovu. Objekt se nalazi na 600 metara od plaže Škamp i 2,5 km od plaže Vodice. Apartmani Kunjasic udaljeni su 82 km od najbliže Međunarodne zračne luke Mostar. Uz nadoplatu je moguće organizirati prijevoz iz/do zračne luke.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Kunjašić
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ivana Kunjašić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

I am a hospitality worker in Dubrovnik! I like to travel, listen to music, evening walks and just relaxing next to the sea. My parents live at the place - they are kind and my mother has the best fish cuisine! :) You have a diving center nearby in the summer as well possibility for water sports! There is also a nice mountain as well lovely beaches.

Oglas Apartmani Kunjašić je pregledan 89 puta od 18.10.2024.