Apartmani Number OneVir - Otoci

cijena od € 65 na noć
Opis objekta

Naši apartmani Vir nalaze se na izuzetnoj lokaciji, samo nekoliko koraka od prekrasne plaže koja nudi miran i opuštajući odmor uz Jadransko more. Moderna arhitektura objekta pruža prekrasan pogled na okolicu i more te pruža osjećaj povezanosti s prirodom. Svaki od naših apartmana na otoku Viru je prostran i elegantno uređen, s naglaskom na udobnost i estetiku. Naši apartmani Otok Vir imaju potpuno opremljenu kuhinju koja vam omogućuje da sami pripremate obroke ako želite istražiti lokalne kulinarske mogućnosti. Spavaće sobe su prostrane i udobne, opremljene kvalitetnim krevetima i posteljinom kako bi se osigurao miran san nakon dugog dana istraživanja otoka. Moderno opremljena kupaonica s tušem, vam omogućuje osvježenje nakon sunčanog dana na plaži. Također su opremljeni klima uređajima, perilicom posuđa, mikrovalnom, aparatom za kavu, TV ravnog ekrana, bežični pristup internetu i parkirno mjesto.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kod nas je moguće platiti karticom i gotovinom. Prilikom rezervacije je potrebno uplatiti 30% akontacije. Check - in: 14:00h - 20:00h Check - out: 8:00h - 10:00h
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Nema povrata akontacije prilikom otkazivanja rezervacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Pošta: 700 m
  • Autobusni kolodvor: 900 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Vrhunac naših Queen suite apartmana na otoku Viru svakako je jacuzzi koji se nalazi na prostranoj privatnoj terasi. Ova hidromasažna kada nudi vam potpuno opuštanje i maženje jer možete uživati ​​u masaži u toploj vodi s pogledom na prekrasan pogled na more ili okolni krajolik. U sklopu resorta se nalazi recepcija u kojoj vam je osoblje dostupno 24h za sva pitanja i pomoć koja vam je potrebna. Mogu za vas rezervirati izlete brodom na otoke i parkove u okolici, najam avanturističkih vozila i čamaca, te vam preporučiti najbolje restorane u okolici.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Number One
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Patricija Geč
Govori:
Hrvatski, Engleski, Slovenski,
Oglas Apartmani Number One je pregledan 1955 puta od 19.06.2024.