Apartman Brazzo City Tour SuiteZadar - Zadar i okolica

cijena od € 40 na noć
Opis objekta

Ovaj smještaj uređen je kako bi smo se i sami u njemu osijećali lijepo i sigurno! Svega desetak minuta šetnje udaljen je od centra grada, samo 200 metara od velikog sportskog centra. To ga čini pogodnim za sve one koji i na odmoru žele ostati aktivni. Veliki shoping centri Lidl i Kaufland nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Apartman ima sve što Vam je potrebno za opuštajući odmor u prekrasnom Zadru. Na glavobolje uzrokovane potragom za parkirnim mjestom u urbanoj sredini kakva Zadar sigurno jest možete zaboraviti; apartman naime nudi privatni parking udaljen svega tri metra od Vašeg prozora pa ćete svog limenog ljubimca uvijek imati na oku. Opustite se u ugodnom prostoru, prošetajte do grada ili se bavite sportom na jednom od brojnih sportskih terena Centra Višnjik do kojega stižete za jednu minutu. Istrčite iz stana, umorite se na modernoj atletskoj stazi i utrčite pod tuš u svome apartmanu! Dobro došli u Zadar!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju i to 30% od ukupnog iznosa. Ostatak se plaća u gotovini pri dolasku u apartman. Za one kojima je gotovinsko plaćanje stvar prošlosti, cijeli iznos možete naravno uplatiti i direkto na račun.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije vrši se na račun ukoliko je ista otkazana mjesec dana prije putovanja.
Udaljenost od objekta
  • More: 1.6 km
  • Plaža: 3 km
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 400 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Brazzo City Tour Suite
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Braco Hrvoje Ljubičić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Rođen i odrastao u Ninu, po zanimanju sam turistički komunikolog. Pored Hrvatskog, govorim Njemački i Engleski jezik! Svim srcem želim biti Vaš domaćin i biti Vam na usluzi tijekom Vašeg odmora iz snova.

Oglas Apartman Brazzo City Tour Suite je pregledan 1468 puta od 28.07.2024.